Test af evil eye elate ng

Denne artikel indeholder annoncer

Hos Friluftsfreak har vi tidligere testet briller fra evil eye. I denne omgang skal vi kigge på deres sportsbriller, elate ng, som er lavet til dig, der elsker vandreture og -ferie.

evil-eye-elate-ng-lst-bright-vario-black-matt-sportsbriller
Annonce

evil eye elate ng

Pris: 289 EUR

elate ng fra evil eye sidder rigtig godt til ansigtet, er lavet med godt lys grundet kombinationen af LST® og VARiO. Det giver forstærkede kontraster, lysende effekter og skiftende lysforhold.

God komfort & pasform
Fås i flere farver & linser
Sportsbriller til vandring

Indholdsfortegnelse

Du behøver ikke at have vandring som din fuldtidsbeskæftigelse for at have et par gode sportsbriller, som er decideret udviklet til det. Men du kan være sikker på, at er du på vandretur og begynder solen at skinne, vil du være glad for, at du har et par elate ng fra evil eye!

Vi kigger i denne omgang på evil eye elate ng i farven, black matt, med LST® bright VARIO purple mirror linsen. Læs med herunder, og bliv meget klogere på de fede sportsbriller fra evil eye.

Test af evil eye elate ng

Mangler du det perfekte par solbriller til din næse vandretur eller bare et par helt normale, som du kan bruge hver dag? elate ng er ikke enten eller eller, men skal du på en vandretur, får du ekstrem meget komfort, funktioner og teknologi i denne brille.

Evil eye elate ng er lavet med en kombination af LST® og VARiO, der samler fordelene ved de to teknologier: Lysende effekter, forstærkede kontraster, harmonisering af hurtige udsving forårsaget af samspillet mellem lys, skygge og jævn selvfarvning - og selv under skiftende lysforhold.

evil-eye-elate-ng-black-matt-lst-02
evil-eye-elate-ng-black-matt-lst-christian-thomsen

Detaljer og funktioner ved evil eye elate ng

Sportsbrillerne sidder ekstremt godt på ansigtet, og det føles næsten, som at du er ét med brillen. Den dækker bredt, og bliver nærmest en fast del af ansigtet. Det er lidt svært at forklare, men det føles ekstremt godt - og så sidder har den bare en god pasform og super komfort.

evil eye elate ng leveres selvfølgelig inklusiv en hard case og mikrofiber pose, hvori du kan opbevare brillerne.

Hvorfor skal jeg vælge elate ng fra evil eye?

Sportsbrillerne har en høj pris, men kvaliteten og funktionerne er også derefter. Du får blandt andet følgende funktioner:

 • tri.fit: Tre-trins justering af tindingerne, der giver perfekt hældning og til passer sig efter hvilken sportsgren, du dyrker.

 • Double-snap nose bridge: Næsepude/-"klemme" med to indstillinger, så du kan justerer sportsbriller til din næse. De er dejligt bløde, og du mærker dem slet ikke, men de giver en ekstrem god pasform.

 • Quick-change lens system: Giver mulighed for utrolig nemt at skifte linse på brillen.

 • Traction grip: stukturen på tindingsspidserne sikrer dig, at sportsbrillen sidder sikkert og ikke glider under aktivitet.

evil-eye-elate-ng-black-matt-lst-01
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!