Test af Garmin Instinct 2X Solar

Denne artikel indeholder annoncer

Måske kender du i forvejen til det anerkendte mærke af sportsure, Garmin, eller måske stifter du bekendtskab med det nu. Garmin blev etableret i 1989, og har siden da lavet produkter som sportsure og outdoor ure med og uden indbygget GPS.

garmin-instinct-2x-solar
Annonce

Garmin Instinct® 2X Solar

Pris: 2.749 DKK

Dette Garmin ur er et robust ur til sport med solopladet batteri, indbygget LED-lommelygte og cool design. Det perfekte outdoor ur til dig, som er aktiv. Garmin Instinct 2X Solar er et ekstremt effektivt og brugbart ur til dig, der elsker at være i naturen, uanset om det er vandreture, løb eller anden sport.

Oplades med solenergi
Indbygget LED-lommelygte
Fås i flere farver
Kan føles stort, hvis du har lille håndled

Indholdsfortegnelse

Deres sortiment er løbende blevet større og urene bedre, hvor de i dag både fremstiller ure direkte til løb, men også mange andre modeller henvendt til andre sportsgrene, såsom løb, outdoor brug, vandsport og meget andet.

Vi har hos Friluftsfreak fået fornøjelsen af at teste uret, Garmin Instinct 2X Solar, og har både haft det på Mammutmarch 55 km vandretur, lange løbeture, men også en tur ude at windsurf. Læs med her, og bliv klogere på uret.

Test af Garmin Instinct 2X Solar

Uret kom i en lille fin æske med en tilhørende ledning, så du naturligvis kan lade det op, men også koble det til computeren. Jeg fik det hurtigt sat til min computer, hvorefter jeg fik opsat en bruger, downloaded Garmin appen på telefon og samtidig tilkoblet min Strava. Jeg tracker alle mine sportsgrene gennem Strava, så jeg kan holde styr på, hvor hurtigt/langt, m.m. jeg løber, surfer eller vandrer.

Opsætningen af Garmin Instinct 2X Solar var forholdsvis nemt og herefter var det opsat og klar til dets første vandreudfordring Mammutmarch i København.

garmin-instinct-2x-solar-udpakning
Modtagelsen af uret
garmin-instinct-2x-solar-windsurf

Hvorfor bruge et Garmin Instinct 2X Solar?

Herunder får du nogle iskolde fakta om de funktioner og egenskaber et Garmin Instinct 2X Solar indeholder:

 • Batteriet oplades gennem solen

 • Indbyggede sports-apps

 • Udviklet med LED-lommelygte

 • GPS

Dette er blot nogle af de egenskaber, som du får med dette Garmin ur. Den er også udviklet med et hav af funktioner, hvor du kan følge med i dit eget velvære og blive klogere på din egen krop og form.

Garmin Instinct 2X Solar er også udviklet med ABC-sensorer, trackback rutevejledning, håndledsbaseret pulsmåler og meget mere.

Hvorfor skal jeg købe et Garmin Instinct 2X Solar?

Der kan være mange grunde til, at du skal købe et godt outdoor ur fra Garmin. Er du vild med sport eller friluftslivet, kan et godt ur til vandreferien eller løbeturen give et væsentlig bedre oplevelse.

Personligt elsker jeg selv at følge med i min udviklingsproces, når jeg løber eller windsurfer. Det gør, at jeg hele tiden kan holde styr på hvilke dage jeg har dyrket sport, hvor meget sport jeg har dyrket og hvordan mit niveau var. Der kan naturligvis også være mange andre gode grunde til at erhverve sig et godt ur til udendørs brug.

garmin-instinct-2x-solar-lob
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!