Test af Nordic Gear Luftmadras

Denne artikel indeholder annoncer

Nordic Gear er et nyere dansk mærke, som har sat deres lid i at lave gode produkter til friluftslivet, så du kan nyde naturen endnu bedre! I dette indlæg kigger vi på madrassen, Nordic Gear Luftmadras, som mærket har designet og udviklet.

nordic-gear-luftmadras
Annonce

Nordic Gear Luftmadras

Pris: 999 DKK

Nordic Gear madrassen er designet med en indbygget pude, så du får maksimal sovekomfort. Derudover kan den let pakkes ud og er lavet med indvendig pumpe, så du nemt kan puste den op. Madrassen tilpasser sig kropstemperaturen, har en r-værdi på 4, og så har du mulighed for at klikke den sammen med en anden Nordic Gear madras, så du får en dobbeltmadras.

Indbygget pude & pumpe
R-værdi på 4
Smart klik (klik 2 madrasser sammen)
Fås kun i én farve

Indholdsfortegnelse

Jeg har flere gange set produkterne fra Nordic Gear gennem reklamer og har undret mig over, hvad det helt præcist er for noget, som virksomheden laver. Derfor har jeg også været spændt på at kigge nærmere på deres produkterne, da det lader til, at mange andre er meget tilfredse med det. I dette indlæg kigger vi nærmere på deres luftmadras, som har fået en del omtale.

God introduktion til Nordic Gear luftmadras

Madrassen kommer i en fin kasse, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over de specifikationer, som den er designet og fremstillet med.

Derudover følger der også et lille kort med, hvor der står på, hvordan du puster luftmadrassen op, får luften ud og mere til, så der ikke hersker nogen tvivl om, hvordan produktet fungerer. Super!

Som du kan se på billedet til højre inkluderer det bl.a. følger informationer om madrassen:

 • Hurtig & nem oppustning med indbygget pumpe
 • Super komfortabel (10 cm tyk)
 • Punkteringssikker
 • Indbygget pude
 • Kan klikkes sammen med flere madrasser (det vil sige, at har du to stk. fra Nordic Gear , kan de klikkes sammen, så du får en dobbeltmadras. Voila!)
nordic-gear-luftmadras-indpakning-01
nordic-gear-luftmadras-kompressionspose

Kompressionspose medfølger

Nordic Gear madrassen kommer i denne fine, grønne pose, som du kan bruge til at opbevare den i. Det er altid rart, når der følger en pose med og det synes jeg faktisk også, at der altid skal gøre. Det gør det nemmere for forbrugeren at have det med på tur, opbevare det og i sidste ende blot holde dit friluftsgrej samlet.

Herefter gav jeg mig i kast med at få pakket den ud og få åbnet ventilerne, så jeg kunne få pumpet noget luft i den. Den er lavet med en indbygget pumpe, hvilket gør det super nemt at pumpe luft i og kræver ikke andet, end at du trykker med foden nederst til højre på madrassen, som det også er markeret (se billedet herunder).

nordic-gear-luftmadras-03
Placer foden her for at pumpe op
nordic-gear-luftmadras-05
Knappen, der kan klikkes til en anden madras
nordic-gear-luftmadras

Du ligger helt fint på Nordic Gear Luftmadras!

Jeg tog en kort lur på madrassen fra Nordic Gear, og her ligger du altså helt fint. Jeg har ligget på mange liggeunderlag, luftmadrasser, men også på den rene jord og her får du altså super komfort - og så er der samtidig en indbygget pude, som giver lidt ekstra komfort og sparer dig vægt med selv at medbringe sådan en.

Er det den bedste luftmadras på markedet? Måske, måske ikke, men du får i hvert fald rigtig meget værdi for pengene!

Specifikationer

 • Vægt: 968 gram
 • Lavet med 4 lag
 • Mål: 195 x 70 x 10 cm. I posen: 29 x 15 cm.
 • Bæreevne på 200 kg
 • R-værdi: 4
nordic-gear-luftmadras-sovepose-04
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!