Omelet på trangia: Med grøntsager & chorizo

Er du på udkig efter en lækker og nem opskrift til din næste tur ud i naturen? Så har jeg lige det, du leder efter! Jeg har prøvet og testet en fantastisk opskrift på omelet med grøntsager, perfekt til at tilberede på et Trangia sæt!

Denne opskrift er fuld af smag, let at lave og giver dig den energi, du har brug for til din udendørs eventyr. Derudover kræver den en forholdsvis kort liste af ingredienser, som du nemt kan medtage, når du er ude at cykle, vandre eller blot vil lave mad på Trangia i naturen eller haven.

Omelet på trangia: Nemt og lækkert!

Denne omelet med grøntsager er ikke kun lækker, men den er også fyldt med protein og vitaminer, der giver dig den nødvendige energi til at tackle dine udendørs eventyr. Den er også meget alsidig, så du kan tilpasse fyldet efter dine præferencer og hvad du har til rådighed.

Vi lavede retten på Trangia 25-4 UL, men det kan selvfølgelig også laves på andre Trangia sæt - eller for den sags skyld, andre stormkøkken.

Se vores lille video af, hvordan vi lavede retten på Trangia
trangia-25-4-ul-gb-med-gasbraender-omelet-02

Ingredienser til omelet på trangia

For at lave vores ret med omelet på Trangia, skal du bruge følgende ingredienser:

 • 3 æg

 • 1 løg

 • 1 tomat

 • 1/2 peberfrugt

 • Chorizo (efter smag)

 • Ost (efter smag)

 • Fedtstof til stegning

Fremgangsmetode

 1. Forberedelse: Start med at hakke løg, tomat og peberfrugt på din tallerken. Skær også tynde skiver af chorizo og den hårde ost.

 2. Tilberedning: Put noget fedtstof på din Trangia-pande og klæk derefter 3 æg ud. Rør æggene hurtigt sammen og lad omeletten stege ved svag varme.

 3. Tilsætning af fyld: Når omeletten begynder at tage form, tilsæt grøntsager, chorizo og ost på den ene halvdel af omeletten. Lad omeletten stege lidt mere, indtil den er fast nok til at vende den ene halvdel over fyldet.

 4. Servering: Lad omeletten stege lidt mere, indtil den er gyldenbrun på begge sider. Tag den derefter af panden og server den varm.

omelet-paa-trangia-med-grontsager-chorizo-ost-01

Så næste gang du planlægger en tur ud i naturen, skal du ikke glemme at medbringe dit Trangia sæt (det kan selvfølgelig også laves på andre, f.eks. Trangia 27-1 UL) eller lign og prøv denne fantastiske opskrift på omelet med grøntsager. Det bliver helt sikkert en favorit på din campingmenu!

Bon appétit og god tur ud i naturen!

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!