Test af RevolutionRace RVRC GP Shorts

Denne artikel indeholder annoncer

Det svenske mærke, RevolutionRace, er kendt for lave godt vandretøj til billige priser, men hvor kvaliteten stadig er på plads. Dette er også uden tvivl en af grundene til, at de har fået så meget succes, som de har.

revolutionrace-rvrc-gp-shorts-dark-olive-transparent
Annonce

RevolutionRace RVRC GP Shorts

Pris: 499 DKK

RVRC GP vandreshorts fra RR er utrolig slidstærke, bl.a. grundet ekstra forstærkning på bagen og lårene. De er DWR-behandlet for vandafvisning, og kommer med firevejs-stretch på indersiden. RVRC GP shorts kommer i alverdens farver til herrer og damer, så der er noget for enhver!

PFC-fri Hypershell®-materiale
Kan fås i 6 farver
Gode & mange lommer
Ikke bæredygtigt fremstillet

Vi er hos Friluftsfreak vilde med RR, hvorfor vi også løbende tester deres produkter. I denne omgang skal vi teste RevolutionRace RVRC GP vandreshorts i farven, dark olive. RVRC GP er desuden deres kollektion af deres mest slidstærke vandrebukser, outdoor bukser og bedste vandreshorts.

RR laver deres produkter i mange farver, hvilket er utrolig fedt, da man altid kan finde sin personlige favorit. RVRC GP vandreshorts kommer i seks farver, og jeg har valgt farven, dark olive, da den går godt til mit andet outdoor tøj fra mærket. I denne omgang har jeg kombineret det med en Fat Graphic Tee fra RevolutionRace.

Test af RevolutionRace RVRC GP Vandreshorts

Jeg er 1.70 m høj, hvorfor jeg har mine RVRC GP vandreshorts fra RevolutionRace i en størrelse XS, og de sidder perfekt på mig. Hvis du føler, at de bliver lidt for lange, kan du også smøre dem lidt op, som jeg har gjort.

Disse RevolutionRace RVRC GP vandreshorts er forstærket på bagen og lårene, hvilket gør dem ekstremt slidstærke og som kunde, er du sikret et par shorts med en lang holdbarhed - win win! De er derudover fri for PFC med deres Hypershell®-materiale, samt vind- og vandafvisende grundet DWR-behandlingen. Allerede nu kan du altså godt mærke, at du får ekstremt meget for sølle 499 DKK, men festen stopper ikke her..

Lommer med lynlås på begge sider

Detaljer og funktioner ved RVRC GP vandreshorts fra RevolutionRace

RevolutionRace RVRC GP er et par slidstærke vandreshorts med gode lommer, firevejs-stretch på indersiden af lårene og brede bæltestropper, hvori du kan fastsætte karabinhager.

 • Ekstra vandafvisende grundet DWR-behandling

 • Dybe sidelommer til opbevaring af genstande

 • PFC-fri Hypershell®-materiale

Hvorfor skal jeg vælge RVRC GP vandreshorts fra RevolutionRace?

Her får du et par vandreshorts, som har en lang holdbarhed, og du kan derfor have dem i rigtig mange år. Derudover går de med deres smarte design og funktioner heller ikke af mode inden for det næste stykke tid. RVRC GP vandreshorts fra RevolutionRace er det oplagte valg til dig, der vandrer, fisker, klatrer eller blot elsker friluftslivet. Jeg synes, at du får utrolig meget værdi for pengene!

Fakta om RevolutionRace RVRC GP vandreshorts

 • Materiale: Polyester 65%, Bomuld 35%

 • Materiale 2: Polymid 88%, Elastan 12%

 • Vægt: 340 g i størrelse Medium

Lomme med lynlås på bagen
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak