Test af RVRC GP Pro Vandrebukser

Denne artikel indeholder annoncer

Uanset om du er erfaren vandrer, naturelsker eller blot nyder livet i det fri, er de rigtige vandre- og outdoor bukser essentielt for en god og vellykket oplevelse. I dette indlæg kigger vi på RVRC GP Pro pants fra RevolutionRace. De er robuste og slidstærke, har ventilation og kommer i mange farver.

Annonce

RVRC GP Pro Vandrebukser

Pris: 849 DKK

RVRC GP Pro pants er et par vandrebukser/outdoor bukser med forstærkninger på lår, underben og bag, firevejs-stretch på inderside af lår og i knæhaser og med ventilation på lårene. De er DWR-behandlet for at være ekstra vandafvisende, og kommer i et hav af farver. RVRC GP Pro bukserne kommer i et hav af farver og størrelser til både damer og herrer, hvorfor der helt sikkert er et par for dig.

Knapper ved bukseben for justering
Vind- & vandafvisende med PFC-fri Hypershell®
Tilgængelige i 14 farver
Ikke fremstillet i bæredygtige materialer

Indholdsfortegnelse

Med et par RVRC GP Pro pants fra RevolutionRace får du et par bukser, hvor komfort, holdbarhed og funktioner er tænkt ind fra start. De er egentlig designet og udviklet som vandrebukser, men kan også anvendes som traditionelle outdoor bukser, da de er slidstærke, har ventilationslynlåse og alt du behøver i et par gode bukser til friluft.

Er du klar på eventyr, og mangler blot det rette udstyr og friluftstøj, går du ikke galt i byen med disse. Bukserne er ekstremt behagelige at have på, hvilket skyldes materialevalget. Det fede ved et par bukser, når du er ude i naturen, er, at du ikke rigtig mærker, at du har dem på - og den følelse havde jeg ved disse RVRC GP Pro bukser fra RevolutionRace.

Jeg har på nedenstående billeder kombineret bukserne med RevolutionRace Silence Proshell, men du kan selvfølgelig også vælge en anden god skaljakke fra RevolutionRace, f.eks. Whisper Jacket eller Cyclone Rescue eller en fra et helt andet mærke.

Test af RVRC GP Pro

Bukserne har en god og behagelig pasform på mig (jeg er 1.71 cm, og har en str. XS). Der er én lomme på hvert lår og nede i den ene, er der et net, som kan fungerer som en slags ekstra lomme, hvis du har noget, du gerne vil opbevare særskilt. Der er også to traditionelle håndlommer, som du kender fra bukser og disse er også fine - ikke særlig dybe, men helt ok.

Derudover er ventilationslynlåsene på hver side af lårene en ekstra cool feature, som lader dig åbne op, når det bliver varmt og få lidt luft ind. Nederst på disse gode vandrebukser har du støvlekroge, så du kan spænde dem udover dine vandrestøvler. Jeg har i denne omgang taget mine RevolutionRace TrailKnit WaterProof vandresko på.

RVRC GP Pro er fremstillet til at kunne holde i hårdere miljøer, og det kan sagtens mærke. Med forstærkning på lår, underben og bagen, er du ikke i tvivl om, at bukserne er forberedte til ethvert eventyr.

revolutionrace-rvrc-gp-pro-cub-vandrebukser
RVRC GP Pro pants set forfra
revolutionrace-rvrc-gp-pro-cub-vandrebukser-ventilationslynlaase
Ventilationslynlåse på lårene

Detaljer og funktioner ved RVRC GP Pro fra RevolutionRace

RVRC GP Pro pants er et par smarte vandre- og outdoorbukser, der har god komfort, er fleksible og kommer med masser af stretch:

 • Forbøjede knæ og lommer til knæbeskyttere

 • Ekstra vandafvisende grundet DWR-behandling

 • Støvlekroge nederst på bukserne

Gode lommer og funktioner er essentielt for at skabe et par gode friluftsbukser, så du kan medbringe dit friluftsudstyr. Bukserne er fremstillet med PFC-fri Hypershell®-materiale fra RevolutionRace, der både er vand- og vindafvisende.

Hvorfor skal jeg vælge RVRC GP Pro pants?

Udover at pasformen er god, bukserne er behagelige at have på og de samtidig er designet med en god portion lommer, er det et par bukser, hvor du får utrolig meget for pengene. Derudover er der tænkt over design på bukserne, så du også får en friluftsbuks, der ikke hurtigt går af mode.

Fakta om RVRC GP PRO

 • Materiale: Polyester 65%, Bomuld 35%

 • Materiale 2: Polymid 88%, Elastan 12%

 • Vægt: 544 g i størrelse Medium

 • Vind- og vandafvisende

Mulighed for at spænde bukserne ind ved anklen
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!