Pita på trangia: Hummer med coleslaw, avocado & tomater

Denne artikel indeholder annoncer

Kombinationen af den skønne smag af friskfanget hummer fra Limfjorden med skovens naturskønhed kan være en oplevelse, du sent glemmer - sådan var denne dag i hvert fald for mig. I dette indlæg vil vi vise, hvordan du kan tilberede en lækker hummer sandwich i varmet brød ved hjælp af et godt trangia sæt. Vi brugte Fire Beetle Pro kogesættet fra Robens, men du kan også sagtens bruge andre gasbrændere, trangia eller hvad du foretrækker.

Her får du ikke kun en fantastisk smagsoplevelse, men kan samtidig også blive forbundet med den dejlige danske natur omkring dig. Og hvem kan ikke lide det?

Hummer sandwich med coleslaw, tomat og avocado

For det første skal der fanges eller købes en hummer. Vi var så heldige at min gode ven, Emil, havde taget en hummer med, som hans far selv havde fanget i Limfjorden - fantastisk! Når du så har hummeren klar, kan du bruge følgende trin til at klargøre den:

Skridt 1: Kog hummeren

  • Placér din trangia eller kogesæt på en stabil overflade, og tænd den

  • Fyld gryden med vand og bring det i kog

  • Tilsæt en smule salt i det kogende vand for at give ekstra smag

  • Lad hummeren koge i gryden i cirka 10-12 minutter, indtil den skifter farve til en smuk rød nuance og er fast at røre ved

  • Når hummeren er færdig, hælder du vandet fra og lader den køle af

hummer-kogt-paa-robens-kogesaet
robens-fire-beetle-pro-kogesaet-hummer

Skridt 2: Skær hummeren op

  • Hummeren skæres op, og du fjerner kødet fra skallen

  • Opvarm en pande og tilsæt smør, hvidløg og hvad du ellers lyster

  • Hummerkødet steges i et par minutter til det får en flot, gylden farve og en lækker smøragtig smag

Nu har du egentlig alt, du har brug for: lækkert kød fra hummer, coleslaw samt avocado og tomat. Nu er det tid til at sammensætte sandwichen i pitabrødet, som vi har varmet.

Sammensætning af hummer sandwich

Nedenstående er hvad vi brugte til at sammensætte vores hummer sandwich. Fyld det i du selv føler, er det rigtige eller brug de ingredienser, som vi brugte:

  • Hummer

  • Pitabrød

  • Coleslaw

  • Tomater i skiver

  • Avocado i skiver

Du kan selvfølgelig bruge mange andre ingredienser, som også ville give en utrolig god hummer sandwich. Men jeg kan skrive under på, at dette i hvert fald fungerer. Værsgo!

hummer-pitabroed-sandwich
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Friluftsfreak
    På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
    © 2024 Friluftsfreak
    friluftsfreak-logo

    Hold dig opdateret!

    Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!