Kombinationen af den skønne smag af friskfanget hummer fra Limfjorden med skovens naturskønhed kan være en oplevelse, du sent glemmer - sådan var denne dag i hvert fald for mig. I dette indlæg vil vi vise, hvordan du kan tilberede en lækker hummer sandwich i varmet brød ved hjælp af et godt trangia sæt. Vi brugte Fire Beetle Pro kogesættet fra Robens, men du kan også sagtens bruge andre gasbrændere, trangia eller hvad du foretrækker.
Her får du ikke kun en fantastisk smagsoplevelse, men kan samtidig også blive forbundet med den dejlige danske natur omkring dig. Og hvem kan ikke lide det?
For det første skal der fanges eller købes en hummer. Vi var så heldige at min gode ven, Emil, havde taget en hummer med, som hans far selv havde fanget i Limfjorden - fantastisk! Når du så har hummeren klar, kan du bruge følgende trin til at klargøre den:
Nu har du egentlig alt, du har brug for: lækkert kød fra hummer, coleslaw samt avocado og tomat. Nu er det tid til at sammensætte sandwichen i pitabrødet, som vi har varmet.
Nedenstående er hvad vi brugte til at sammensætte vores hummer sandwich. Fyld det i du selv føler, er det rigtige eller brug de ingredienser, som vi brugte:
Du kan selvfølgelig bruge mange andre ingredienser, som også ville give en utrolig god hummer sandwich. Men jeg kan skrive under på, at dette i hvert fald fungerer. Værsgo!