Test af Robens Fire Beetle Pro Kogesæt

Denne artikel indeholder annoncer

Når du er ude i naturen og nyde den friske luft, er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr - og især når det kommer til madlavning. Robens Fire Beetle Pro kogesættet er en fantastisk tilføjelse til dit udstyr, når det gælder udendørs madlavning.

robens-fire-beetle-pro-kogesaet-test
Annonce

Robens Fire Beetle Pro Kogesæt

Pris: 887 DKK

Kogesættet er lavet i hårdanodiseret aluminium med slip let-belægning og brænder i belagt rustfrit stål. Kommer med 2 gryder, 1 pande, 1 brænder, 1 folie læskærm og 1 netpose. Robens Fire Beetle Pro kogesættet kommer i et flot og lækkert design samt pose, hvor hele sættet kan opbevares i.

Komplet kogesæt
Effekt på 3000 W
Non-stick overfladebehandlet
Dyrere alternativ

Indholdsfortegnelse

Med dette kogesæt kan du tilberede lækre måltider, uanset hvor du befinder dig. Læs med i dette indlæg, og bliv meget klogere på Robens Fire Beetle Pro kogesættet, som kan anvendes til madlavning i det fri.

Test af Robens Fire Beetle Pro Kogesæt

Fire Beetle Pro er en effektiv og brugervenlig løsning til madlavning i det fri. Sættet indeholder en god brænder, en pande, to gryder, en folie læskærm og en netpose, som du kan opbevare alle delene i. Sættet er forholdsvis nemt at bære rundt på (total vægt på 780 g), og du kan sagtens transportere det rundt på din tur.

En af de største fordele er alsidigheden ved kogesættet. Du kan på let vis forberede dine måltider i det fri, og det gør friluftsoplevelsen fantastisk.

Vi har både lavet risotto med svampe, havregrød med brombær, banan, mandler og peanut butter, men også en lækker sandwich med hummer og meget andet. Der er ingen grænser for, hvilke retter du kan lave.

robens-fire-beetle-pro-kogesaet-hummer
Risotto på Fire Beetle Pro kogesættet fra Robens

Detaljer og funktioner ved Robens Fire Beetle Pro kogesæt

Fire Beetle Pro kogesættet fra Robens er lavet til dig, der ønsker at nyde velsmagende måltider i det fri. Det er nemt at slutte til, tænde for gassen og komme i gang med madlavningen.

Det er et let og komptakt sæt, som kan stå perfekt på ujævne underlag - du kan derfor have det med hen, uanset hvor du skal. Det kommer desuden med håndtag i rustfri stål, der har beskyttende silikonelag og med en pande, der også kan anvendes som låg.

Hvorfor skal jeg vælge Robens Fire Beetle Pro kogesæt?

Er du vild med at være i naturen, og mangler du et godt og loyalt kogesæt, der altid fungerer, når du skal lave morgenmad, frokost eller aftensmad? Med Robens Fire Beetle Pro kogesæt kan du være sikker på, at du altid kan lave mad - uanset hvor i naturen du er.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!