Test af Nordic Gear Sovepose

Denne artikel indeholder annoncer

Måske har du ikke tidligere hørt om Nordic Gear, men så hører du heldigvis om det nu! Det danske mærke har lagt deres kvaliteter og energi i at fremstille lækkert friluftsudstyr, så du kan få komfort. I dette indlæg kigger vi på Nordic Gear soveposen.

nordic-gear-sovepose-removebg-preview
Annonce

Nordic Gear Sovepose

Pris: 999 DKK

Med Nordic Gear soveposen får du højkvalitets fibre og dun samt en model, hvor du kan lyne den sammen med en anden for at opnå en dobbeltsovepose. Den er egnet til 3 sæsoner, og kan anvendes i grader mellem +5°C og op til +20°C. Derudover medfølger en pose til soveposen, som du kan opbevare den i.

Kan lynes sammen til dobbeltsovepose
Fremstillet i fibre & dun
30 dages tilfredshedsgaranti
Design tiltaler ikke alle

Indholdsfortegnelse

Hos Friluftsfreak ved vi godt, at det ikke nødvendigvis er en let opgave, at skulle købe en ny sovepose.. Der er mange mærker på markedet og de designer og fremstiller alle et bredt sortiment af forskellige modeller, der egner sig forskellige forhold, højder og kommer med hver deres egenskaber og funktioner. Og har du samtidig ikke tidligere købt soveposer, kan det være en jungle at finde rundt i! I dette indlæg gør vi det enkelt for dig, da vi udelukkende kigger på Nordic Gear soveposen.

Pose til soveposen medfølger

Det er egentlig, vil jeg mene, en meget standard ting, at der følger en pose med, som du kan opbevare din sovepose i. Jeg har i hvert fald aldrig købt, set eller været på tur med nogen, som ikke har opbevaret deres sovepose i en pose. Det helt samme er gældende for Nordic Gear soveposen, hvor der også følger en pose med som beholder til den.

Jeg gik herefter i gang med at pakke den ud, som var en fin proces og ikke spor besværligt. Det gør det alt andet end lige nemmere, når jeg er afsted på vandreture, cykelferier eller anden overnatning i naturen. Når man har været afsted hele dagen, er det rart at alting går snorlige efter planen..

nordic-gear-sovepose-11
nordic-gear-sovepose-03

Sådan ser Nordic Gear sovepose ud!

Det her er akkurat, hvordan soveposen fra Nordic Gear ser ud. Den er egentlig pæn i designet og så kommer den med nogle brugbare egenskaber.

Dette inkluderer blandt andet, at du kan lyne to Nordic Gear soveposer sammen, så det bliver til en dobbeltsovepose - og det kan jo godt gøre en udflugt i naturen endnu mere hyggelig! Derudover er der stropper oppe mod hætten, så du kan tilpasse den til dig.

Nordic Gear soveposen er lavet med højkvalitets fibre og dun, der sikrer dig god kvalitet med masser af varme.

nordic-gear-sovepose-10
Posen som Nordic Gear sovepose er pakket ned i
Stropper til at spænde ind
nordic-gear-sovepose-01
Kan lynes sammen til dobbeltsovepose

Nordic Gear sovepose - blød & behagelig

Soveposen fra Nordic Gear fejler ingenting overhovedet! Den er blød, behagelig og dejlig at sove med. Men jeg tror ikke, at design og farverne falder i alles smag, men sådan vil det jo altid være - om ikke andet, er det en ganske udmærket sovepose til prisen.

Specifikationer

 • +5°C  op til +20°C
 • Kan lynes sammen til dobbeltsovepose
 • Kan anvendes af personer op til 190 cm høj
 • Størrelse: (190 + 30) + 75 cm (udfoldet)
 • Pose medfølger
 • Vægt: 1.8 kg
 • Egnet til 3 sæsoner
nordic-gear-luftmadras-sovepose-04

Nordic Gear luftmadras kombineret med soveposen fra samme mærke.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!