Test af Sea To Summit Frontier UL Collapsible Cup

Denne artikel indeholder annoncer

Er du på jagt efter en god foldekop, som du kan have med på dit næste eventyr, hvor funktion, høj kvalitet af materialer og letvægt er blandt det vigtigste? Sea To Summit Frontier UL Collapsible Cup kunne måske godt være det helt rigtige valg for dig! Læs med herunder, og bliv klogere.

Foldekop-Sea-to-Summit-Frontier-UL-Collapsible-Cup
Annonce

Sea To Summit Frontier UL Collapsible Cup

Pris: 119 DKK

Her får du en ultra letvægtig og sammenfoldelig kop fra det anerkendte mærke, Sea To Summit! Den er fri for BPA, PFOA og PTFE, og så er den fremstillet i glasforstærket nylon og førevaregodkendt silikonegummi - what's not to like? Sea To Summit Frontier UL foldekoppen kan indeholde 355 ml, vejer 53 gram og tåler opvaskemaskine.

Fri for PFOA, PTFE og BPA
Letvægt på 53 gram og kan indeholde 355 ml
Førevaregodkendt silikonegummi
Prisen

Indholdsfortegnelse

Det er faktisk ikke første gang, at vi tester en foldekop fra det velkendte friluftsmærke, Sea To Summit. Vi har nemlig tidligere haft fingrene i en forgænger, Sea to Summit X-Cup foldekop og jeg må indrrømme, at der er sket ekstremt meget siden da!

Frontier UL foldekop modellen fra Sea To Summit er stadig bare, ja, en foldekop, men det ændrer altså ikke på, at du i denne får kop, der kan indeholde mere, men ikke vejer meget mere og er fremstillet i bedre og sundere materialer, så du skåner kroppen. Derudover kan denne også foldes til lidt under halvdelen af koppens størrelse, hvilket gør, at du på en måde har to niveauer alt efter, hvor stor du ønsker den skal være.

Ultra let sammenfoldelig kop fra Sea To Summit

Som navnet antyder er det en foldekop, men den kan faktisk foldes sammen til mindre end 2 cm i højden, så den stort set intet fylder i rygsækken! Og er du ofte afsted på ture, ved du, hvor meget gear i letvægtsudgaver kan betyde for det, du kan fylde i din vandrerygsæk samt hvor meget det gør for vægten, du skal bære på - det er lækkert!

sea-to-summit-ultralight-collapsible-cup-02
sea-to-summit-ultralight-collapsible-cup-03
sea-to-summit-ultralight-collapsible-cup-01
sea-to-summit-frontier-ultralight-collapsible-pour-over-kaffe

Laver kaffe med Sea To Summit foldbar kedel, der brygges gennem Sea To Summit Pour Over

sea-to-summit-frontier-ultralight-collapsible-pour-over-kaffe-01

Foldekop i fødevaregodkendt silikone gummi

Hvis du anskaffer dig Sea To Summit Frontier UL foldekoppen ved du, at du har en kop, hvor der er styr på de rette materialer, så dit helbred bliver skånet. Denne store foldekop er nemlig produceret i materialer som glasforstærket nylon og fødevaregodkendt silikonegummi.

 

Specifikationer

 • Fri for BPA, PFOA og PTFE
 • Kan indeholde 355 ml
 • Tåler opvaskemaskine
 • Vægt: 53 gram
 • Foldes sammen til mindre end 2 cm i højden
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!