Test af Sea To Summit Frontier UL Collapsible Pour Over

Denne artikel indeholder annoncer

Er du også en af de personer, der elsker kaffe? Og måske endda endnu mere når du er afsted på tur, og skal brygge den i naturen? Så tror vi, at du har fundet den perfekte kaffetragt og/eller pour over fra Sea To Summit! Den er letvægtig, sammenklappelig og fylder intet!

Kaffefilter-Sea-to-Summit-Frontier-UL-Collapsible-Pour-Over
Annonce

Sea To Summit Frontier UL Collapsible Pour Over

Pris: 169 DKK

Sea To Summit Frontier UL Pour Over er et sammenklappeligt kaffefilter til 1 portion kaffe (30 gram), der er letvægtig, kompakt og fri for BPA, BFOA og PTFE. Den vejer kun 56 gram, er nem at rengøre og tåler selvfølgelig opvaskemaskine. Hvor meget nemmere skal det blive?

Fremstillet i EU fødevaregodkendte materialer
Indeholder ikke PFOA, PTFE og BPA
Sammenklappelig
"Kun" til 1 portion kaffe

Indholdsfortegnelse

Når du er afsted på tur, uanset om det er vandreferie, cykeltur eller overnatning i shelter i naturen, skal det være nemt og brugervenligt at brygge en god kop kaffe og det må vi sige, at Sea To Summit er kommet i mål med, med deres sammenklappelige pour over!

Den fylder stort set intet, så du kan i princippet blot have den i lommen og finde den frem, når du ønsker at lave kaffe. Den kræver dog, at du har vand og mulighed for at koge det. Derfor kan du med fordel anskaffe dig en Sea To Summit foldbar kedel og opbevare kaffefiltret i den - det har vi i hvert fald gjort.

Letvægtigt og sammenklappeligt kaffefilter

Det har aldrig været nemmere at lave god baristakaffe i naturen, uanset hvor du befinder dig! Med dette kaffefilter kan du på let vis få din kaffe filtreret og få en unik oplevelse med kaffe i naturen.

Sea To Summit Frontier UL Collapsible Pour Over vejer kun sølle 56 gram, hvorfor det nærmest vejer 0 gram, dvs. ingenting? Det er i hvert fald tæt på! Derudover er det fremstillet i EU førevaregodkendte materialer som silikonegummi og rustfrit stål og indeholder samtidig hverken BPA, PFOA og PTFE, hvorfor dit helbred skånes.

sea-to-summit-frontier-ultralight-collapsible-pour-over-02
sea-to-summit-frontier-ultralight-collapsible-pour-over-01

Sea To Summit Pour Over - fantastisk innovation!

Kaffefiltret fra Sea To Summit sidder i en form for holder, som du kan tage det ud af, folde det ud og derefter begynde at fylde kaffe i. Hefter sætter du den blot oven på holderen og derefter på din foldekop, termoflaske eller hvad du ønsker at brygge kaffen i - og så er der faktisk kaffe!

 

Specifikationer

 • Til 1 portion kaffe (30 gram)
 • Vægt: 56 gram
 • Fri for BPA, PFOA og PTFE
 • Fremstillet i silikone, rustfrit stål og polypropylen
 • EU fødevaregodkendt silikonegumm og rustfrit stål
 • Dimensioner: 4 x 4 x 3,7 cm
 • Udpakkede dimensioner: 10,6 x 10,6 x 1,4 cm
 • Nemt at rengøre og tåler opvaskemaskine
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!