Test af Sea To Summit Frontier UL Collapsible Kettle

Denne artikel indeholder annoncer

Måske kender du allerede til Sea To Summit, for de går ikke stille med dørene, når vi taler om innovation og nye produkter til outdoor og friluftslivet! I denne omgang kigger vi på deres foldbare kedel, Sea To Summit Frontier UL Collapsible Kettle.

Foldbar-kedel-Sea-to-Summit-Frontier-UL-Collapsible-Kettle-11-liter
Annonce

Sea To Summit Frontier UL Collapsible Kettle

Pris: 449 DKK

Med denne foldbare kedel fra Sea To Summit får du en letvægt, kompakthed og en model, der er fri for BPA, PFOA og PTFE - perfekt til dit næste friluftseventyr! Sea To Summit foldbar kedel er fremstillet i EU førevaregodkendt silikone og hårdanodiseret aluminium og er lavet med et silikonegummi låggreb, der sikrer ekstra støtte.

Kapacitet på 1.1L
Kan foldes sammen
Lav vægt på 307 gram
Fås kun i én farve

Indholdsfortegnelse

Det smarte ved denne kedel fra Sea To Summit i ultraletvægtigt design er selvfølgelig, at den er foldbar og når jeg skriver foldbar, er den ikke bare lidt foldbar, men kan foldes fuldstændigt sammen og samtidig indholde mere i sig, inden du smider låget på.

Vi har hos Friluftsfreak kogt vand i den til kaffen og det fungerede upåklageligt, selvom jeg i starten var lidt nervøs for silikonegummiet, som den er lavet med på siderne. Jeg kan dog berolige dig med, at der intet sker med silikonen på siden, men at bunden, som er lavet i hårdanodiseret aluminium på let vis lader vandet koge op.

Sea To Summit foldbar kedel til dit næste friluftseventyr!

Kedlen har en ekstrem lav vægt på 307 gram, som gør den oplagt til backpacking, vandreferier og dit næste eventyr, uanset om det er på gåben, cykel eller noget tredje. Som du kan se på billdet til højre, kan kedlen foldes helt sammen, hvorefter du stadig kan opbevare en foldekop samt andet indeni. Så er du i hvert fald 100% klar til din næste tur, og samtidig har du også en kop til kaffen!

sea-to-summit-ultralight-collapsible-kettle-09
sea-to-summit-ultralight-collapsible-kettle-02

Kompakt og letvægtig foldbar kedel

Som der nok allerede er nævnt, får du her en ekstrem letvægtig (!!) og foldbar kedel, som er perfekt at have med i vandrerygsækken. Du kan anvende den foldbare kedel fra Sea To Summit som kogegryde, så det bliver nemt at varme kaffe, te eller endda suppe, når du er afsted på tur.

Vi anbefaler, at du kombinerer den med andre produkter fra Sea To Summit Kitchen serien, hvor størstedelen af dem er lavet i UL (Ultra Lightweight).

sea-to-summit-ultralight-collapsible-kettle-01

Placer din foldbare kedel på en gasbrænder, så du kan varme kaffe op (vi har anvendt Robens gasbrænder)

sea-to-summit-ultralight-collapsible-kettle-03

Stanley termoflaske med vand i.

Specifikationer

 • Fri for BPA, PFOA og PFTE
 • Silikonegummi låggreb for ekstra støtte
 • Vægt: 307 gram
 • Tåler ikke opvaskemaskine
 • EU fødevaregodkendt silikone og hårdanodiseret aluminium
 • Kapacitet: 1.1L
sea-to-summit-ultralight-collapsible-kettle-05
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!