Test af Stanley Adventure Easy Carry Outdoor Cooler 15.1L Køleboks

Denne artikel indeholder annoncer

Når det kommer til udendørs eventyr, uanset om det er dagsture eller flere dage, kan en god og pålidelig køleboks være helt essentiel. Med en god køleboks kan du sikre dig at indholdet er beskyttet, og samtidig forbliver koldt indtil, at du skal bruge dine mad- og drikkevarer.

stanley-adventure-easy-carry-outdoor-cooler-koeleboks-15-1-l-stanley-green
Annonce

Stanley Adventure Easy Carry Outdoor Cooler 15.1L Køleboks

Pris: 999 DKK

Med denne køleboks fra Stanley får du lang holdbarhed, funktionalitet og cool design. Holder køligt op til 36 timer, og fås i flere farver og størrelser. Stanley køleboksen kommer med en størrelse på 15.1L, er fremstillet i materialet, polycarbonate, og vejer 3000 gram.

Robust låg & kraftig skumisolering
Holder køligt op til 36 timer
Kan også anvendes som siddeplads/bord
Prisen

Vi kigger i dette indlæg på køleboksen, Adventure Easy Carry Outdoor Cooler på 15.1L fra det anerkendte mærke, Stanley. Læs med herunder, og bliv meget klogere på køleboksen fra Stanley.

Test af Stanley Easy Carry Outdoor Cooler køleboks

Du kender helt sikkert til Stanley for deres gode termoflasker eller store termokander i robuste materialer. Med denne Stanley Adventure Easy Carry Outdoor Cooler køleboks gør de dog ingen undtagelse, da de endnu engang har designet og fremstillet et produkt, der udstråler holdbarhed, funktionalitet og bærbarhed.

Køleboksen fra Stanley er det oplagte valg til dig, der mangler en god køleboks til camping, stranddage, picnics eller andre oplevelser i naturen. Stanley køleboksen på 15.1L har en god størrelse, som gør den behagelig at bære rundt på, og samtidig kan den rumme op til 20 halvliters dåseøl eller sodavand - eller madvarer, som kan ses på vores billeder.

Uanset om du er en inkarneret camper, strandentusiast, vandrer eller noget helt fjerde, er køleboksen fra Stanley din nye pålidelige partner for dig og din familie eller venner, når I skal på tur.

Stanley Adventure Easy Carry Outdoor Cooler køleboks med mad- og drikkevarer i


Detaljer og funktioner ved Stanley Adventure Easy Carry Outdoor Cooler køleboks

Strenge hvori der kan indsættes en Stanley termokande, -flaske eller andet.

Stanley køleboks i kombination med Stanley termoflaske og Stanley Legendary Camp Mug.

Hvorfor skal jeg vælge en Adventure Cooler køleboks fra Stanley?

Stanley har etableret sig som et pålideligt mærke, når det kommer til brugbar outdoor udstyr, og deres Adventure Easy Carry Cooler køleboks er endnu et produkt i porteføljen, som også er lavet til perfektion.

Køleboksen er designet og fremstillet til, at kunne modstå naturens, til tider hårde forhold, som du kan støde på. Den er lavet af materialet, polyethylen, der kan klare slag og stød, så selv hvis du kører off-road og har den i bagagerummet, behøver du ikke tvivle.

Hold madvarer, drikkevarer og hvad du ellers medbringer af forsyninger kolde, og få en behagelig oplevelse med denne Adventure Easy Carry Cooler køleboks fra Stanley.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Friluftsfreak
    På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
    © 2024 Friluftsfreak