Test af RVRC Explor Backpack 30L

Denne artikel indeholder annoncer

Er du på jagt efter en alsidig og god rygsæk, som kan bruges i mange sammenhænge? Så kunne RVRC Explor rygsækken på 30L fra RevolutionRace måske godt være en mulighed for dig. Rygsækken har mange fordele med sig, men bærer også på svage tegn, som vi dykker ned i herunder.

rvrc-explor-backpack-30-l-anthracite-no-background
Annonce

RVRC Explor Backpack 30L

Pris: 749 DKK

Med RVRC Explor rygsække på 30L fra RevolutionRace får du en rygsæk med vandafvisende egenskaber, der både kan bruges til vandreture, skiløb, rejser, fisketure eller noget helt femte. Den er designet med mange indvendige og udvendige rum til opbevaring af bl.a. computer, fastspænding af økser, ski, liggeunderlag og andet udstyr.

Vandafvisende egenskaber
Kan bruges som håndbagage i fly
Regnslag medfølger
Bæresystem kunne være bedre

Indholdsfortegnelse

I dette indlæg går vi i dybden med rygsækken fra RevolutionRace, og fortæller om dens svagheder og styrker. Læs med herunder, og bliv meget klogere på den alsidige og vandafvisende rygsæk.

Test af RVRC Explor Backpack 30L

Rygsækken er lavet i et cool og stilrent design, hvis du spørger mig, og ved første øjekast virker det som, at alting ved den spiller. Der er masser af rum, bl.a. til computer (det er noget jeg sætter stor pris på en rygsæk) god bærekomfort, men er samtidig også udviklet med vandafvisende egenskaber. Det er jo fantastisk!

Som du kan se på billedet til højre, er der små lommer ved hoftesystemet, men også alverdens andre rum rundt omkring i rygsækken, som gør det muligt at opbevare en masse og samtidig holde det adskildt.

Hoftebæltet kan desuden tages af, så du behøver faktisk ikke at have på. Men er du på en længere tur, kan det være rart, da det giver ekstra støtte, når du skal bære din rygsæk.

Lommer i hver side ved hoftebæltet

Detaljer, funktioner og lommer i RVRC Explor Backpack 30L

Som du kan se, har jeg fyldt min rygsæk op med lidt gode sager fra Stanley, bl.a. Stanley Legendary Food Jar, foldekopper og andet godt vandretøj fra RevolutionRace. Og det er en af de gode ting, når en rygsæk er lavet med mange lommer. Du kan fylde meget i den, og du kan opdele i rummene, så der kommer en form for "system".

Det største rum, hovedrummet, åbnes på samme måde som ved en stor duffel taske, og det gør det særdeles nemt og enkelt at pakke. I rummet til computeren kan der være en 17" bærbar - min er kun 13", så det er mere end rigeligt, men altid godt med lidt ekstra, hvis jeg skulle få lyst til at opgradere en dag.

revolutionrace-explor-rygsaek-30l-anthracite-lommer
Pas, lommeservietter (??) og en Morsel spork.
I siden har jeg min helt store Nalgene drikkedunk på 1L.

Hvorfor skal jeg vælge RVRC Explor 30L rygsækken fra RevolutionRace?

I min optik får du ekstremt meget rygsæk for pengene og samtidig en rygsæk, der kan anvendes som vandrerygsæk, mindre backpacking rygsæk til de små rejser, men samtidig også på din kommende skiferie. Den er lavet i et PFC-frit DWR-finish og kommer med justerbar bryststrop for god komfort, et polstret bagstykke med luftrum for ekstra god ventilation og et aftageligt hoftebælte.

Ved de fleste mærker er det ikke muligt at få så mange funktioner til en pris som denne, men jeg ser desværre også ting, som kunne forbedres... Jeg er ikke synderligt begejstret for bæresystemet og hoftebæltet, da jeg ikke har haft held med at indstille det korrekt, så det rent faktisk passer til mig. Det føles forholdsvis billigt lavet, og jeg kunne godt ønske, at RevolutionRace havde gjort en anelse mere ud af det.

revolutionrace-explor-rygsaek-30l-anthracite
RVRC Explor Backpack på 30L set bagfra
Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!