Test af Stanley Termokande

Denne artikel indeholder annoncer

Uanset om du er en friluftstosse eller ej, vil du kunne få gavn af en god termokande, som holder din væske varmt eller koldt. Derfor kigger vi i dette indlæg på modellen fra Stanley, som bringer en masse gode funktioner og egenskaber med sig. Læs med herunder, og bliv klogere!

Annonce

Stanley Termokande

Pris: 449 DKK

Med denne Stanley termokande, også kendt som Classic Vacuum Bottle, får du en termokande, som er lavet i 18/8 rustfri stål, er 100% BPA fri og designet med dobbeltvægget isolering. Den er lavet i et cool design, kan maskinopvaskes og så holder den koldt eller varmt i op til 24 timer. Derudover får du 25 års EU garanti.

18/8 rustfri stål & 100 BPA-fri
25 års EU garanti
Holder varm eller kold i op til 24 timer
Stor at bære på

Indholdsfortegnelse

Her får du den ultimative Stanley termokande, der er kendt for at have lang holdbarhed, holde på varme/kolde drikke - og som fungerer i utallige år! Derfor kommer den også med 25 års EU garanti, hvorfor du intet har at frygte.

Stanley termokanden, Stanley Classic Vacuum Bottle, kan holde din væske varmt eller koldt i op til 24 timer, kan maskinopvaskes og så er den lavet med dobbeltvægget isolering, hvorfor også er en af grundene til, at den holder så godt på temperaturen.

Test af Stanley Classic Termokande

Hos Friluftsfreak har vi testet mange af de fede produkter fra Stanley, og denne kande er endnu en i rækken. Vi har tidligere testet Stanley termokop og Stanley food jar, men også meget andet. Selvom dette er endnu en i vores mange test, har intet ændret sig, for produkterne fra Stanley fungerer bare - og det er hver gang!

Vi har i dette indlæg haft fingrene i en Stanley termokande på 1L i den klassiske Stanley grøn, som de fleste kender. Den fås dog også i et hav af andre farver, hvis du ønsker at prøve noget andet. Derudover kommer den i de større størrelser med en hank på siden. Denne kan du holde i, når du bærer kanden eller skal hælde en kop kaffe op.

Låget på den kan også anvendes som en kop, så du har en 2-i-1 løsning, og det fungerer super godt.


Detaljer og funktioner ved Stanley Classic Termokande

stanley-gravel-bike-giant-ford-ranger-raptor

Her på billedet kan du se lidt af de andre eftertragtede produkter fra Stanley, bl.a. den helt traditionelle Stanley termoflaske, men også Stanley Legendary Camp Mug.

stanley-adventure-easy-carry-outdoor-cooler-15-1-l-koeleboks-anmeldelse

Har du også en Stanley køleboks, kan du nemt spænde din termokande på toppen af denne, så det kan bæres samlet.

Hvorfor skal jeg vælge Stanley termokande?

Med en god og holdbar termokande som Stanley Classic Vacuum Bottle får du en solid model, du kommer til at have i rigtig mange år og måske forevigt. Jeg har gennem mange år brugt mine forældres, som de også har haft siden de var unge. Det værner derfor om en kvalitet, der kan holde i rigtig mange år - og selvfølgelig lidt ekstra, hvis du passer godt på det.

Vi har i dette indlæg kigget på Stanley termokanden på 1L og med en vægt på 807 gram. Jeg er positiv på produktet, men det kom ikke som nogen overraskelse. Finder du ikke denne model interessant, kan du også se hele vores store bedst i test af termokander.

Friluftsekspert

Christian Thomsen

Christian har en funktion som surf-, friluftsekspert og journalist hos Friluftsfreak. Hans interesse for surfing kom i en tidlig alder, efter han blev introduceret til windsurfing af sin far. Interessen er siden da vokset stødt, og omhandler nu flere grene inden for surfing. Derudover er han flittig bruger af både den danske og udlandske natur, hvor han årligt tager på vandreture, overnatter, laver mad og nyder den friske luft. Det er også Christian, som er vores person, når der testes friluftstøj og -udstyr.
Hvad synes du om indlægget?
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Friluftsfreak
  På Friluftsfreak laver vi anmeldelser af vandreture, -ferier og friluftsaktiviter. Vi tester løbende også friluftstøj og -udstyr.
  © 2024 Friluftsfreak
  friluftsfreak-logo

  Hold dig opdateret!

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag mails når vi har testet nyt udstyr!